Σχετικά με μας

Αναζητώντας την τουριστική πλευρά στο διαδίκτυο κατά καιρούς με την λέξη “Βλαχοχώρια” υπήρξαν κατακερματισμένες αναφορές σε περιοχές αλλά ποτέ κάτι συμπαγές με την έννοια των Βλαχοχωριών της Ελλάδος γενικά. Υπήρξε λοιπόν η ανάγκη να υπάρχει ένα μέσο να συλλέξουμε αλλά και να προβάλουμε όλες αυτές τις πληροφορίες προς όλους εμάς που “διψάμε” να μάθουμε για τον τόπο μας και το “σόι” μας αλλά και σε όσους θέλουν να μάθουν για τα βλαχοχώρια τα πολιτιστικά τους δρώμενα αλλά και τα νέα τους.

Η ιστοσελίδα vlaxoxoria.gr δημιουργήθηκε για να βοηθήσει στην προβολή όλων των Βλαχοχωρίων της Ελλάδος (Τουριστική περιγραφή – Αξιοθέατα – Δράσεις – Ιστορία – Πολιτιστικά – Τέχνες – Αναμνήσεις – Προσωπικότητες του παρελθόντος – Συνεντεύξεις των νεοτέρων προσώπων κ.α) καθώς και να προβάλει αφιερώματα στα δρώμενα και τα νέα των Συλλόγων.

Δημιουργήθηκε επίσης για να είναι ένα εργαλείο στα χέρια όλων όσων θέλουν να ταξιδέψουν και να γνωρίσουν από κοντά τις ομορφιές αυτών των τόπων έχοντας όλες τις πληροφορίες για το κάθε χωριό που θα επισκεφθεί.

Επιδιώκει να βοηθήσει τον αναγνώστη της να ενημερωθεί για την τρέχουσα ειδησεογραφία την ιστορία τα ήθη και τα έθιμα των Βλαχοχωρίων της Ελλάδος αλλά και του τόπου γύρω από αυτά.

Μέσα στις σελίδες του  ιστότοπου θα βρει πληροφορίες για το που θα μείνει , τι αξίζει να επισκεφθεί , που θα πάει για φαγητό και που θα μπορέσει να διασκεδάσει.

Πνευματικά δικαιώματα © Copyright. Αναπαραγωγή, επανέκδοση, φόρτωση, ανακοίνωση, διάδοση ή μετάδοση ή οποιαδήποτε άλλη χρήση του περιεχομένου με οποιονδήποτε τρόπο ή μέσο για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς επιτρέπεται μόνο με την αναφορά του vlaxoxoria.gr με ενεργό σύνδεσμο

θα μάθει τις οργανωμένες δραστηριότητες για τα δάση , για τα μονοπάτια , για την χλωρίδα και πανίδα , τα ιστορικά μνημεία , τις εκκλησίες τα περίφημα πέτρινα γεφύρια της κάθε περιοχής και οτιδήποτε άλλο είναι αξιοσημείωτο να δει και να κάνει επισκεπτόμενος τα Βλαχοχώρια του κάθε νομού.

Όλοι μπορούν να συμβάλουν στην ανάδειξη των περιοχών τους στέλνοντας οτιδήποτε θεωρούν οι ίδιοι οι παράγοντες του τόπου τους ( Δήμοι – Κοινότητες – Πολιτιστικοί Σύλλογοι – Φορείς – τοπικά site – ιδιώτες ) καλό για αυτόν.

Ελπίζουμε να απολαύσετε την περιήγηση στις σελίδες μας και να σας έχουμε δώσει ένα πολύτιμο εργαλείο που θα σας βοηθήσει στις εξορμήσεις σας αλλά θα σας ενημερώνει ταυτόχρονα για τα πεπραγμένα και τα μελλοντικά σχέδια του τόπου που σας ενδιαφέρει αλλά και όλων των Βλαχοχωρίων της Ελλάδας γενικά..

Σας ευχόμαστε καλή πλοήγηση!

Copyright © vlaxoxoria.gr 2021

Επικοινωνήστε μαζί μας

    Share