Κρίμα ….

Κρίμα ….

Είναι πραγματικά κρίμα, οι πίστες στο Σέλι αλλά και σε όλα τα χιονοδρομικά της χώρας μας να έχουν στρωθεί με τόσες ποσότητες χιονιού, ο καιρός να είναι ιδανικός για χιονοδρομία και οι Σκιερς λόγω των περιοριστικών μέτρων κατά της πανδημίας να μην μπορούν να μεταβούν στο Βέρμιο ή σε όποιο Χιονοδρομικό επιλέξουν για να κάνουν Σκι. Μια φωτογραφία που δανειστήκαμε από το Seli Mountain στο facebook, απεικονίζει το παλαιότερο χιονοδρομικό κέντρο της χώρας, σε καταπληκτική κατάσταση, μιας και η επέλαση της κακοκαιρίας, των προηγούμενων ημερών άσπρισε τα πάντα στην περιοχή.
Δυστυχώς, όμως με το lockdown, απαγορεύεται η μετακίνηση στα Χιονοδρομικά κάτι που σημαίνει πως οι λάτρεις των χειμερινών σπορ θα χάσουν αυτήν την μοναδική ευκαιρία να απολαύσουν την αγαπημένη τους συνήθεια.

Όλες οι επιχειρήσεις ενοικιάσεως εξοπλισμού οι δάσκαλοι του σκι τα Ξενοδοχεία οι ταβέρνες γύρω από τα Χιονοδρομικά όλος αυτός ο κόσμος που δούλευε εποχικά στο βουνό αλλά και οι προμηθευτές όλων αυτών των επιχειρήσεων είναι σίγουρο ότι θα αντιμετωπίσουν οικονομικά προβλήματα.

Μακάρι να τελειώσει γρήγορα όλο αυτό που μας βρήκε και ραντεβού του χρόνου στο βουνό

Share

Written by:

259 Posts

Λαογράφος - Ερευνητής
View All Posts
Follow Me :

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *